imupro

Helicomed - Imupro

Testare la alergii alimentare

Clinica Helicomed din Iași este partener Imupro. Recoltările pentru testul Imupro se fac de luni pâna miercuri în intervalul 7.00-10.00.
Testul Imupro dezvoltat de compania germană R-Biopharm identifică alergiile alimentare întârziate pentru 270 de alimente, care pot fi cauza unor probleme de sănătate precum afecțiunile gastro-intestinale, obezitatea, afecțiuni ale pielii sau migrene. Căutaţi cauzele pentru durerile dumneavoastră cronice – cum ar fi probleme gastro-intestinale, dureri de cap sau articulare, lipsa de concentrare, exces în greutate? Noi vă ajutam!

ImuPro este un concept ce oferă recomandări personalizate post-testare, bazate pe analize de sânge complexe și precise pentru alergiile alimentare IgG-mediate. 270 de alimente sunt testate. Împreună cu rezultatele testului de sânge, veți primi recomandări nutriționale individualizate— Îți construiești astfel o stare de bine făcând pașii corecți către o sănătate mai bună.
Există multe motive pentru care anumite alimente nu sunt bine tolerate de către organismul uman, cauzând simptome precum balonare, diaree, migrene sau afecțiuni dermatologice. Aceste probleme de sănătate pot fi cauzate de o alergie alimentară IgE, de o alergie alimentară IgG sau de o intoleranță alimentară (ex: la lactoză, la histamină).
Suspectezi că hipersensibilitatea la anumite alimente poate fi responsabilă de problemele tale de sănătate? Descoperă primele indicii printr-o autoevaluare rapidă.

90 de produse alimentare

  • Testează reacția la 90 dintre cele mai importante alimente, cum ar fi cărnuri,legume, fructe sau cereale dintre cele mai frecvent consumate sau ou de găină.Veți primi un raport cuprinzător și recomandări nutriționale personalizate

180 de produse alimentare

  • Testează 180 de produse alimentare. Acestea includ cele 90 de alimente din testul ImuPro Basic dar și alte grupe de produse alimentare – care pot constitui alternative viabile la produsele care în mod frecvent generează intoleranțe: cereale fără gluten, alternative la produse lactate, alternative la oul de găina, alte specii de pește, vînat și mult mai multe legume și fructe.

270 de produse alimentare

  • Testează 270 de alimente și aditivi. Sunt testate reacțiile la cărnuri,legume, fructe sau cereale dintre cele mai frecvent consumate sau ouă. Vor fi de asemenea testate alternativele laacestea precum și alimente specifice altor regiuni geografice. În plus, un numărmare de condimente, ceaiuri, chiar și cafea, vin, agenți de îngroșare sau deconservare sunt examinate. Veți primi un raport cuprinzător cu rezultatesigure, recomandări nutriționale, individualizate, precum și o carte de rețetepersonalizată după nevoile dvs.